Arrarte Rubio, Carlos

Enginyer de Camins, Canals i Ports

UPC/ETS – Promoció de 1981

 

Trajectòria professional

Des de 1981 fins a 2020 ha treballat a Astúries, Cantàbria, La Rioja, Catalunya, Balears, Aragó, Navarra, País Basc, Andalusia, Polònia, Abu Dhabi i Romania, participant en les obres com a cap d’obra, cap de grup, membre de comitè de gerència, gerent, delegat, director regional, director d’obra, director d’explotació de concessionària, director general, conseller delegat i president en diverses empreses de construcció, promoció i enginyeria.

Ha participat en preses, carreteres, autopistes, autopistes de peatge, ports, ports esportius, terminals portuàries de passatgers, graneles i contenidors, centrals nuclears, túnels de carretera, de metre i mineria, ponts, habitatges, edificació pública, emmalles antiallaus de neu, xarxes de sanejament i proveïment, canals, urbanitzacions, jardins, torres de refrigeració.

A Catalunya ha participat, entre d’altres, al Port Olímpic, Col·lectors Vila Olímpica, Presa La Llosa del Cavall, Túnel Vallvidrera, Túnels de Garraf, Torre Refrigeración Fàstic, canvi generadors vapor Ascó, Eix Transversal, Marina Vela, Estacions Línia 9, Ronda Litoral, etc.

Ha estat vocal de la Junta Directiva del Col·legi d’Enginyers de Camins de la Demarcació de Cantàbria, 1983-1985, membre fundador de la Confraria Gastronòmica de Caminscat i el seu primer tresorer. Professor del Màster de Geotecnología de la Universitat Barcelona i ha fet classes a l’Escola de Camins de la UPC.

 

Contacte

carlos.arrarte@gmail.com

Col·legiat núm. 4068

"Mai vaig poder imaginar el que estaria fent dos anys més tard. Meravellosa professió"