Ribon Sánchez, Mariano

Enginyer de Camins, Canals i Ports

UPM – Promoció 1960

Premi extraordinari a l’examen de l’Estat

 

Trajectòria professional

Mariano Ribón ha treballat a la Confederació Hidrogràfica de Múrcia i a Hidrogalicia a Ponferrada (1960). Va ser cap de zona de COPISA (1960 – 1985) i cap de Fila Constructors a la central nuclear Vandellós I (1968 – 1969). Va ser president de Clipsa (Immobiliària Grup March), cap de construcció d’Autema (Ferrovial) i president d’Inursa (Immobiliària Ferrovial). Va ser assessor de la Junta Constructora del Temple Expiatori de la Sagrada Família, entre 2002 i 2004.

 

Algunes de les obres destacades com a contractista van ser les fàbriques d’uralita de Cerdanyola i de Sevilla; les centrals tèrmiques del Paral·lel, Badalona, Cercs i Sant Adrián; i la Banca March de Palma.

 

Gran aficionat a l’escriptura, ha combinat la seva trajectòria professional amb la publicació de diversos llibres com Causas del Big Bang. Cómo se formó nuestro Universo, Explicaciones Naturales de los milagros de la Biblia, Verdades y falsedades sobre el Cambio Climático, Luces y sombras de Cristóbal Colón, Sobre la existencia y la naturaleza de Dios, Ceopatra, Artimañas de seducción y Naturaleza del Pecado Original.

 

Contacte

mribsan@ciccp.es

Col·legiat núm. 1734

"El cost s’oblida, el termini s’oblida, la qualitat queda sempre"